NYHET
NYHET
IngredienserBlanda alla ingredienserna på 1:a växel i 1 min, skrapa ner kanterna, 2:a växel i 5 min.
Strö över krossad Chockex.
Baktemperatur: 180°C
Baktid: ca 20 min.
Direkt efter avbakning: Fyll med uppvispad Mörk Tryffel och färskost.
Chockex är ett alternativ till vanlig choklad och kan användas till överdrag, doppning och mycket mer. Den får en fin ...
Visa produktChockex är ett alternativ till vanlig choklad och kan användas till överdrag, doppning och mycket mer. Den får en fin ...
Visa produktSmakar som vit choklad och används till både överdrag och doppning. Tillverkad på RSPO-certifierad segregerad palmolja. Utan härdat fett. Fri ...
Visa produktEn muffinsbas med mycket bra bakegenskaper. Ger muffins med god och fyllig chokladsmak och bra volym. Tillsätt endast vatten och ...
Visa produktTryffel med rik smak av choklad. Mångsidig produkt som kan användas till en mängd olika applikationer.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige