Grupp 1
Ingrediens
KG
%
Ägg
28.000
15.41
Socker
39.000
21.47
Vegetabilisk olja
32.000
17.62
Vatten
15.000
8.26
Helmjölkspulver
0.800
0.44
Salt
0.500
0.28
Natriumbikarbonat
0.600
0.33
SAPP
0.860
0.47
Glykossirap
3.000
1.65
Kaliumsorbat
0.280
0.15
Citronsyra
0.340
0.19
Xantangummi
0.100
0.06
Vetemjöl
45.000
24.77
Aromatic Aroflave Vanilla
3.600
1.98
5.400
2.97
0.180
0.10
Sirap
3.000
1.65
Total vikt: 177.660
  1. Allt-i-ett-metoden. Blanda alla ingredienser tillsammans i 5 minuter på långsam hastighet.
  2. Fyll önskad vikt i muffinsformar.
  3. Grädda i 215 - 185°C i 25 - 30 minuter.
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Rumstemperatur

Kategori

Kategori

Industri

Färdig produkt

Färdig produkt

Muffins