Blanda alla ingredienser med vinge i 1 minut på låg hastighet och 6 minuter på medelhastighet.
Fyll 250 g smet i formen. Spritsa i Les Fruits Pear.
Baktemperatur: 165-170°C.
Baktid: 30-35 minuter.
Tosca: Koka upp toscan försiktigt, tillsätt Bakels Fröblandning eller hyvlad mandel. Stryk ut på kakan och bränn av på 220°C
i ca 5 minuter eller tills den blivit lätt brun.
Fruktfyllningar, krämer och toppings, Les Fruits Fruktfyllningar
Les Fruit är ett sortiment av exklusiva fruktfyllningar med 70% frukthalt.
Visa produktMultimix kakbas är en bas för en stor variation av mjuka kakor. En mycket tolerant och robust mix som ger ...
Visa produktEn grundmassa för att göra tosca. Tillsätt endast mandel, andra nötter eller fröer.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige