Grupp Kaka
Ingrediens
KG
1.000
Ägg
0.365
Vegetabilisk olja
0.300
Vatten
0.230
Total vikt: 1.895
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000
Grupp Topping
Ingrediens
KG
1.000
Hyvlad Mandel
-
Total vikt: 1.000

Blanda alla ingredienser med vinge i 1 minut på låg hastighet och 6 minuter på medelhastighet. 

Fyll 250 g smet i formen. Spritsa i Les Fruits Pear.

Baktemperatur: 165-170°C.

Baktid: 30-35 minuter.

Tosca: Koka upp toscan försiktigt, tillsätt Bakels Fröblandning eller hyvlad mandel. Stryk ut på kakan och bränn av på 220°C
i ca 5 minuter eller tills den blivit lätt brun.

Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Mjuk kaka