Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar med inspiration, kunskap och de senaste trenderna inom bageribranschen.
Grupp Kaka
Ingrediens
KG
1.000
Ägg
0.365
Vegetabilisk olja
0.300
Vatten
0.230
Total vikt: 1.895
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000
Grupp Topping
Ingrediens
KG
1.000
Hyvlad Mandel
-
Total vikt: 1.000

Blanda alla ingredienser med vinge i 1 minut på låg hastighet och 6 minuter på medelhastighet. 

Fyll 250 g smet i formen. Spritsa i Les Fruits Pear.

Baktemperatur: 165-170°C.

Baktid: 30-35 minuter.

Tosca: Koka upp toscan försiktigt, tillsätt Bakels Fröblandning eller hyvlad mandel. Stryk ut på kakan och bränn av på 220°C
i ca 5 minuter eller tills den blivit lätt brun.

Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Mjuk kaka