Ovalett

Lagring

Lagring

Svalt och torrt 10-­18 °C

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

300 dagar

Typ

Typ

Pasta

Användning

1.5-3.2 % av smetens vikt eller 50-80 gr per liter anslag (ägg och vatten).

Ingredienser

Socker, Vatten, Mono- och diglycerider av fettsyror E471, Polyglycerolestrar av fettsyror E475

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
2150-0020
5 kg
Hink
2150-0026
13 kg
Hink
2150-0012
50 kg
Hink

Användning

1.5-3.2 % av smetens vikt eller 50-80 gr per liter anslag (ägg och vatten).

Ingredienser

Socker, Vatten, Mono- och diglycerider av fettsyror E471, Polyglycerolestrar av fettsyror E475

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
2150-0020
5 kg
Hink
2150-0026
13 kg
Hink
2150-0012
50 kg
Hink