Grupp Smeten
Ingrediens
KG
Vetemjöl
0.450
Ägg
0.400
Socker
0.375
Vatten
0.175
Glykos
0.060
Vetestärkelse
0.037
Bakels Ovalett Special
0.030
Aromatic bakpulver
0.015
0.030
Total vikt: 1.572
Grupp Fyllning 1
Ingrediens
KG
Bakels Mörk Tryffel
0.200
Total vikt: 0.200
Grupp Fyllning 2
Ingrediens
KG
Vatten
0.500
Vispgrädde
0.500
0.330
Aromatic Apelsinarom
0.050
Total vikt: 1.380

1: Blanda alla ingredienser på hög hastighet i ca 2.5 min

2: Mät vispvolymen, uppnå gärna 55-60g/100ml

3: Baktemp 240C

4: Ånga 2 sec

5: Baktid: 6-8 min

6: Vispa ihop Fond Suisse, vatten och grädde i ca 7 min, blanda i aromen nu.

7: När botten är sval så stryk på Bakels Mörk Tryffel över hela.

8: Där efter ett lager med Fond Suisse ovanpå.

9: Rulla ihop den och pudra med florsocker.

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Jul, Vinter

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert, Kondis, Rulltårta