Digestive bisquit crumb

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

270 dagar

Typ

Typ

Flingor/krossat

Färdig produkt

Färdig produkt

Cheesecake, Dessert

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Biscuit Crumb Digestive
0.500
Smält Smör eller Margarin
0.100
Total vikt: 0.600

Arbetsbeskrivning

Blanda tills fettet helt har absorberats.
Tryck ut i önskad form.

Användning

Se recept.

Ingredienser

Vetemjöl, Vegetabilisk Olja (Raps, PalmKärna), Socker, Invertsockersirap, Salt, Bakpulver (E500)

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
8015
10 kg
Säck

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Biscuit Crumb Digestive
0.500
Smält Smör eller Margarin
0.100
Total vikt: 0.600

Arbetsbeskrivning

Blanda tills fettet helt har absorberats.
Tryck ut i önskad form.

Användning

Se recept.

Ingredienser

Vetemjöl, Vegetabilisk Olja (Raps, PalmKärna), Socker, Invertsockersirap, Salt, Bakpulver (E500)

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
8015
10 kg
Säck