Grupp Mjuk Pepparkaka
Ingrediens
KG
1.000
Ägg
0.240
Vatten
0.240
Lingon
0.100
Total vikt: 1.580
Grupp Saffranstopping
Ingrediens
KG
0.800
0.015
Total vikt: 0.815
  1. Bland Pepparkaksmix, vatten och ägg med vinge i 1 minut på låg hastighet. Skrapa ned kanterna och blanda ytterligare 5 minuter på medelhastighet. Blanda i de frysta lingonen på slutet.  Fyll upp 450g i runda formar. Baka i 160 grader i 35-40 minuter. Vänd upp kakorna på skumplast och plocka loss formarna.
  2. Blanda Fudgice med saffran och spritsa på kakorna, dekorera valfritt.
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Rumstemperatur

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Jul

Färdig produkt

Färdig produkt

Mjuk kaka