Grupp Deg
Ingrediens
KG
Vetemjöl Extra
2.300
Vatten
1.200
Socker
0.400
Smör
0.400
Jäst
0.150
Veteskållning m160
0.100
0.050
0.030
Total vikt: 4.630
Grupp Topping
Ingrediens
KG
Russin
0.200
0.075
Total vikt: 0.275

1: Blanda alla ingredienser i grytan.

2: Kör degen 6 min långsamt, 4 min snabbt

3: Väg upp lämpliga bitar , låt vila en stund.

4: Rulla ut längder och forma till katter.

5: Stick i några russin i bullen innan de går in i jässkåpet.

6: Jästiden är minst 60 min, ta ut dem ur jässkåpet en stund innan bakning.

7: Pensla eller spruta Bakels Glossy innan bakning.

8: Baktemp ca 210C

9: Baktid ca 6-7 min

10: För extra glans kan du med fördel pensla eller spruta Glossy direkt efter bakning.

Kategori

Kategori

Bageri, Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Jul

Färdig produkt

Färdig produkt

Vetebröd