Grupp 1
Ingrediens
KG
1.000
Vatten
0.230
Olja
0.300
Ägg
0.365
-
-
-
Total vikt: 1.895
  1. Mixa allt i 1 minut på långsam hastighet med visp och sedan i 4 minuter på medelhög hastighet.
  2. Spritsa lite av smeten i cirklar i botten av en silikonform för små runda kakor/doughnuts.
  3. Spritsa Les Fruits Jordgubb ovanpå och därefter ny smet.
  4. Bakningstemperatur: 180°C
  5. Gräddningstid: ca 20 minuter
  6. Smält Tryffeln och doppa munkarna.
  7. Dekorera efter önskemål.

TIPS! Om du vill ha crunch kan du blanda lite Speculoos Crumb i tryffeln.

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Alla hjärtans dag, Sommar

Färdig produkt

Färdig produkt

Doughnut