Översikt
En rosa Chockex med en bärig, fräsch och något syrlig smak. Både färg och smak kommer naturligt av Ruby kakaobönan. Används som överdrag och doppning. Tillverkas i form av bitar. Innehåller inget härdat fett eller transfett.
Ruby är den fjärde typen av choklad efter mörk, mjölk och vit. Den är producerad av Ruby kakaobönor som är noga utvalda för sina naturliga egenskaper som ger den unika smaken och den rosa färgtonen. Rubys syrliga smak med söta bäriga toner ger dina bakverk en lyxig känsla – helt naturligt!
Chockex är ett alternativ till vanlig choklad och kan användas till överdrag, doppning och mycket mer. Den får en fin glans och ett hårt bräck. Fördelen med Chockex är att den till skillnad från vanlig choklad inte innehåller kakaosmör, vilket gör den lätt att använda då den inte kräver någon temperering.
Våra Chockex Premium finns som Mörk, Ljus, Blond, Vit och Ruby.