Grupp Degen
Ingrediens
KG
2.000
Vatten
0.600
Ägg
0.400
0.050
Total vikt: 3.050
Grupp Fyllning Vanilj
Ingrediens
KG
Vatten
0.800
Bakels Brilliant Kräm
0.300
Vispgrädde
0.200
Total vikt: 1.300

1:Blanda ingredienserna till en homogen massa.

2: Deg temperaturen bör ligga kring 26-27C

3: Låt degen vila ca 10 min

4: Väg bitarna till 60 g och gör dem runda.

5: Lägg bitarna på en plåt eller träskiva och jäs dem ca 45-50 min.

6: Blanda ihop vaniljkrämen och vispa den i några min, ställ i kyl.

7: Fritera bullarna i olja, oljan bör vara minst 180C

8: Gör ett hål i sidan och fyll dem med vaniljkräm och doppa dem i socker blandat med kanel eller kardemumma.

Kategori

Kategori

Industri, Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Doughnut