1:Blanda ingredienserna till en homogen massa.
2: Deg temperaturen bör ligga kring 26-27C
3: Låt degen vila ca 10 min
4: Väg bitarna till 60 g och gör dem runda.
5: Lägg bitarna på en plåt eller träskiva och jäs dem ca 45-50 min.
6: Blanda ihop vaniljkrämen och vispa den i några min, ställ i kyl.
7: Fritera bullarna i olja, oljan bör vara minst 180C
8: Gör ett hål i sidan och fyll dem med vaniljkräm och doppa dem i socker blandat med kanel eller kardemumma.
En pulvermix för kallrörd vaniljkräm. Med en god och fyllig smak av kokt vaniljkräm som kan användas till alla sorters ...
Visa produktMed Bakels Berliner Mix, behöver du endast tillsätta ägg, jäst och vatten för att göra en perfekt doughnut med den ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige