Introducerar Fermdor® Active
När man väljer mellan olika brödsorter prioriteras smak av 75 % av konsumenterna och på Bakels vet vi vikten av ingredienstillförlitlighet och konsistens för bagare. Det är här Fermdor® Active kommer in.
Vad är Fermdor® Active?
Fermdor® Active ger brödet en autentisk
smak av traditionell surdeg.
Fermdor® Active utgör den perfekta grunden i din brödproduktion – tillsätt endast mjöl, salt och vatten för att baka en mängd olika bröd med rik smak, härlig doft, vacker yta och utmärkt inkråm.
Med Fermdor® Active säkerställer du en
brödproduktion med jämn och hög kvalitet.
Fermdor® Active – Durum
Tänk dig att kunna återskapa den autentiska smaken som förknippas med traditionell durumsurdeg?
Fermdor® Active Durum ger en fyllig maltig smak till ett brett utbud av olika typer av bröd.
Dubbla fördelar
För bagaren
- Konsistens- Fermdor® Active samma perfekta resultat varje gång.
- Bröd på premiumnivå – Maximera försäljningspotentialen.
- Kortare produktionstid och förenklad process med Fermdor® Active.
För konsumenter
- En härlig smakupplevelse med autentiska smaker av traditionellt surdegsbröd.
- Brödet får härlig skorpa, inkråm och en riktigt god smak.
- Ger brödet en utmärkt färskhållning.
Fermdor® Active Durum är ett resultat
av vår expertis inom surdeg och
vår ambition att ge konsumenten
oförglömliga smakupplevelser.
Utvecklad av Bakels Centre of Competence för surdeg, i Schweiz.
Recept för att komma igång
Industriella brödlösningar
Vi har ett flertal olika Center of Competence inom Bakels Group. Dessa är specialicerade inom teknisk utveckling och produktion av specifika bageriprodukter. Detta ger oss kunskapen att utveckla marknadsledande ingredienser som är anpassade till konsumenternas preferenser och marknadens efterfrågan. Vill du höja ditt brödsortiment med den autentiska smaken av traditionella hantverksbröd?
Data: Mintel – Bread (Incl. Impact of COVID-19) – UK – September 2020.
Upptäck mer från Fermdor®
Vi producerar även ett brett sortiment av vete, råg, dinkelbaserade och specialpulversurdegar, lämpliga för tillverkning av signaturbröd.