1: Kör alla ingredienser i en deggryta.
2: Kör degen 3 min långsamt och 4 min snabbt.
3: Lägg degen i plast och kyl degen, gärna dagen innan laminering.
4: Börja laminera degen genom att kavla med kavel eller maskin.
5: Gör ett 4 slag och ställ i kylen ca 20 min.
6: Nästa slag ett 2 slag och ställ i kyl.
7: Kavla ut deg till ca 3-3,5 mm tjock, skär ut till trianglar allt efter storlek ocg vikt som du vill ha.
8: Rulla degbitarna utan att sträcka för mycket på dem.
9: Jäs croissanterna i 25-26C i ca 2 tim, eller till bra storlek.
10: Pensla dem försiktigt med ägg eller en brödglans, Baka av i 190 C i ca 16-18 min
Driv är en brödemulgator i pastaform som gör degen smidig och stabil, samt bevarar brödets mjukhet.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige