Fullfranska

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Produkttyp

Produkttyp

Pulver

Allergener

Allergener

Gluten (vete, korn)

Färdig produkt

Färdig produkt

Formbröd

Ingredienser

Grupp Grund Recept
Ingrediens
KG
-
-
Total vikt: 0.000

Användning

Grund Recept
Vetemjöl 1300g
Vatten 1060g
Fullfranska 500g
Bakels Torrjäst 30g

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (KJ)
1,350.00
Energi (Kcal)
320.00
Fett (g)
4.00
därav mättat (g)
1.00
Kolhydrater (g)
49.00
därav sockerarter (g)
1.00
Fibrer (g)
16.00
Protein (g)
12.00
Natrium (g)
2.00
Salt (g)
5.00

Ingredienser

Grahamsmjöl (VETE), VETEmjöl, VETEkli, Mältade VETEflingor, Salt, Maltmjöl (korn), VETEGLUTEN, Vetefibrer, Vegetabilisk olja (palm), Emulgeringsmedel E472e, Askorbinsyra (E300), Enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
20 kg
Säck

Ingredienser

Grupp Grund Recept
Ingrediens
KG
-
-
Total vikt: 0.000

Användning

Grund Recept
Vetemjöl 1300g
Vatten 1060g
Fullfranska 500g
Bakels Torrjäst 30g

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (KJ)
1,350.00
Energi (Kcal)
320.00
Fett (g)
4.00
därav mättat (g)
1.00
Kolhydrater (g)
49.00
därav sockerarter (g)
1.00
Fibrer (g)
16.00
Protein (g)
12.00
Natrium (g)
2.00
Salt (g)
5.00

Ingredienser

Grahamsmjöl (VETE), VETEmjöl, VETEkli, Mältade VETEflingor, Salt, Maltmjöl (korn), VETEGLUTEN, Vetefibrer, Vegetabilisk olja (palm), Emulgeringsmedel E472e, Askorbinsyra (E300), Enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
20 kg
Säck