Bakels Sweden lanserar två nya bakhjälpmedel – Lecimax 3000 och Lecisoft Råg. Produkterna ger volym respektive mjukhet samt ger ett starkare och mer tillförlitligt resultat vid brödtillverkning.

Produktutveckling och innovation är en viktig del av vår verksamhet på Bakels Sweden, och att ifrågasätta och utmana för att bli bättre är det som driver oss i vårt arbete. De två nya produkterna är ett resultat av detta och springer ur många år av forskning, erfarenhet och utveckling.

Bättre volym och ökad kvalitet till ett bra pris

Lecimax 3000 är i en klass för sig och skiljer sig från andra brödförbättrare på marknaden. Den är utformad för att förbättra både volym och kvalitet samt ger många nya möjligheter för bagare som vill skapa bröd som sticker ut i mängden i smak, textur och utseende.

Det som särskilt utmärker Lecimax 3000 är förmågan att uppnå fantastiska resultat till en mycket låg kostnad, vilket gör kvalitetsbröd tillgängligt för en bredare publik.

Lecimax 3000 är ett praktiskt pulverbaserat bakhjälpmedel för storskalig produktion. Använd i baguetter, frallor, formbröd, hamburgerbröd/korvbröd, söta degar och mycket mer.

Omdefinierar vad mjukhet är med särskilda enzymer

Lecisoft Råg är en teknisk lösning speciellt för bröd med hög råghalt. Denna brödförbättrare har utvecklats för att möta konsumentens höga krav på bröd med en fin textur och känsla av nybakat. Den har dessutom en låg dosering om bara 1,5% av mängden rågmjöl.

Hemligheten bakom Lecisoft Råg ligger i noga utvalda enzymer. Detta är en unik produkt och den enda i sitt slag på marknaden. Detta kommer av dess förmåga att ge mjukhet och samtidigt bibehålla en mycket hög produktkvalitet.

Varmt välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med din brödproduktion eller läs mer om Lecimax 3000 och Lecisoft Råg.