Vi har lanserat 4 nya smaker i vårt UPK-sortiment för våra remonser som är perfekta för industriell tillverkning!

Remons-sortimentet UPK är utan palmolja och kärnor, vilket gör den till ett ansvarsfullt och medvetet val för både konsumenter och miljön. Denna serie är lämplig för en bred skara bagare, från små hantverks- och konstbagare till större industriella verksamheter.

Remonserna är speciellt formulerade för att uppfylla de tekniska kraven för industriell bakning. Vi har arbetat med industriella bagare i många år och har utvecklat en djup kunskap om de tekniska egenskaper som krävs för en bra industriella remonser, inklusive förpackningslösningar, densiteter och pumpbarhet.

I UPK-serien kan du välja mellan olika smaker, så som:

och de nya spännande smakerna

Päronremonsen, Apelsinremonsen, Chokladremonsen och Salted Caramel Remons är de senaste tillskotten till UPK-sortimentet. De har noggrant utformats för att erbjuda en perfekt balans mellan smak och textur, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla industriella bagerier.

“Våra remonser är perfekta för industriell tillverkning, och vi är stolta över att kunna erbjuda en sådan mångfald av smaker”, säger Dinesh, Bakels Swedens produktutvecklare för remonser.

“Vi förstår de tekniska kraven för industriell bakning, och vi har arbetat hårt för att skapa en serie remonser som uppfyller dessa krav samtidigt som de levererar god smak och textur.”

Du kan ta reda på mer om UPK sortimentet på produktsidan HÄR. Med så många goda alternativ att välja mellan finns det garanterat en smak som passar varje bageris behov!

Fler alternativ?

För dem som föredrar remonser utan UPK erbjuder vi också ett brett utbud av andra remonser med samma höga kvalitet och tekniska egenskaper.