En ökad efterfrågan på växtbaserade livsmedel har funnits med i trendrapporter sedan många år. Intresset drivs av en ökad allmän medvetenhet för miljöfrågor och hälsa, samt att utbudet av veganska produkter generellt har ökat.

En rapport från Innova Market Insights (The Plant-Based Consumer 2022) visar att konsumenter världen över under de senaste åren har blivit betydligt mer positivt inställda till växtbaserad kost. Att det är nyttigt och hållbart är det som influerar konsumenten allra mest. Enligt samma rapport är argumentet att det är ett bättre val för miljön, den största drivkraften som får konsumenter att välja växtbaserat.

Vi är oerhört stolta att Bakels tagit denna stigande konsumentefterfrågan på största allvar. Våra produktutvecklare världen över gjort sitt yttersta för att sätta veganska produkter på marknaden.

Vi lanserar en inspirerande receptfolder med en mängd härliga konditorirecept skapade med våra veganska produkter av högsta kvalitet som varken tummar på smak eller utseende.