Julens öppettider - klicka här!
Grupp 1
Ingrediens
KG
Vetemjöl
3.000
Rågmjöl
0.300
0.132
Aromatic Bakvört Special
0.400
Socker
0.100
Jäst
0.040
Pomerans
0.015
Vatten
2.000
Russin
0.400
Total vikt: 6.387
  1. Blanda ingredienserna till en smidig deg. Ca 6 min långsamt, 2-3 min snabbt.
  2. Väg degen och forma till runda bollar.
  3. Låt degen vila innan uppslag till limpor.
  4. Baka dem fristående på plåt.
  5. Jäs bröden ca 60min
  6. Baka med ingångs temp 230C, med 6 sec ånga, sänk därefter till 180C. Baktid ca 25min.
Kategori

Kategori

Bageri

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Jul

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd