Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar med inspiration, kunskap och de senaste trenderna inom bageribranschen.
Grupp Deg
Ingrediens
KG
Vetemjöl Extra
1.500
Vatten
1.000
0.600
Sirap
0.175
0.175
0.040
pomerans
0.010
Total vikt: 3.500

1: Väg alla samtliga ingredienser i en deggryta.

2:Kör degen ca 4 min långsamt och 4 min snabbt.

3: Låt degen vila ca 15 min

4:Väg upp lämpliga bitar och slå upp till fristående limpor.

5:Jäs bröden i ca 50 min.

6: Baka av i 240C med 8 sec ånga, sänk till 200 C och baka färdigt, ca 24 min total baktid.

Kategori

Kategori

Bageri

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Höst, Jul

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd