Grupp Kaka
Ingrediens
KG
%
0.950
52.80
Olja
0.400
22.20
Vatten
0.400
22.20
Kakaopulver
0.050
2.80
Total vikt: 1.800
Grupp Mousse
Ingrediens
KG
%
0.200
-
Vatten
0.500
-
0.100
-
Vegansk grädde
0.250
-
Total vikt: 1.050
Total vikt: 0.000

Kaka

  1. Blanda alla ingredienser med en vinge i 1 min på lägsta hastighet. Skrapa ner kanterna och kör 4 min på medelhastighet.
  2. Bakas på 180 grader i ca 50 min i däckugn och 150 grader i stickugn.
  3. Ta ut bottnarna från formen och smulla kakan.
  4. Fyll smulorna i önskat bägare.

Mousse

  1. Vispa Bakels Vegan Fond Royale, vaniljarom och vatten i ca 5 min.
  2. Mixa försiktigt med den lättvispade veganska grädden.
  3. Spritsa moussen på smulorna och spritsa önskad tryffel på.
  4. Dekoreras valfritt med Vegansk chockex.
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Kyld

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Höst, Vinter

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert