Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar med inspiration, kunskap och de senaste trenderna inom bageribranschen.
Grupp Kaka
Ingrediens
KG
1.000
Rapsolja
0.400
Vatten
0.400
Ingefära
0.004
Kardemumma, malen
0.006
Kanel
0.010
Morötter (rivna)
0.360
Total vikt: 2.180
Grupp Topping
Ingrediens
KG
Växtbaserat smör
0.500
Vegansk mjukost
0.100
0.200
Florsocker
0.100
0.075
0.100
Total vikt: 1.075

Blanda alla ingredienserna förutom morötterna med en vinge på låg hastighet. Skrapa ner kanterna och blanda 6 minuter på medelhastighet. 

Tillsätt morötterna och blanda 1 minut på låg hastighet tills morötterna är inblandade. 

Fyll önskad form/ring nästan upp till kanten. 

Bakas på 180°C däckugn/160°C stickugn i ca 50 minuter.

Frosting:

Vispa upp alla ingredienserna förutom mjukosten. När frostingen är fluffig tillsätt osten och blanda lite.

Dekorera valfritt.

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Veganskt

Färdig produkt

Färdig produkt

Mjuk kaka