Grupp Botten
Ingrediens
KG
1.000
Rapsolja
0.400
Vatten
0.400
Total vikt: 1.800
Total vikt: 0.350
Grupp Mousse
Ingrediens
KG
0.200
Vatten
0.500
Vegansk grädde
0.250
Total vikt: 0.950

Arbetsbeskrivning  del 1
Blanda alla ingredienserna med en vinge på låg hastighet. Skrapa ner kanterna och blanda 6 min på medelhastighet.
Fyll önskat form/ring nästan upp till kanten.
Bakas på 180°C däckugn/160°C stickugn i ca. 50 min

Arbetsbeskrivning  del 2
Dela tårtbottnarna i två delar. Stryk ut ca 150 g Les Fruits Blåbär på första tårtbotten.
Lägg tårtbotten i en ring med plastremsa.
Stansa ut en liten ring av andra tårtbotten och lägg den i mitten.

Arbetsbeskrivning  del 3
Vispa  Fond Royale Vegan och vatten tills det blir lite tjockt.
Smält Vegan Dark Truffle och blanda ihop det ordentligt.
Tillsätt färdigvispad vegansk grädde och blanda med en slev.

Arbetsbeskrivning del 4
Spritsa moussen upp till kanten av ringen. Frys in tårtan.
Dekorera valfritt.

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Veganskt

Färdig produkt

Färdig produkt

Tårta