Arbetsbeskrivning del 1
Blanda alla ingredienserna med en vinge på låg hastighet. Skrapa ner kanterna och blanda 6 min på medelhastighet.
Fyll önskat form/ring nästan upp till kanten.
Bakas på 180°C däckugn/160°C stickugn i ca. 50 min
Arbetsbeskrivning del 2
Dela tårtbottnarna i två delar. Stryk ut ca 150 g Les Fruits Blåbär på första tårtbotten.
Lägg tårtbotten i en ring med plastremsa.
Stansa ut en liten ring av andra tårtbotten och lägg den i mitten.
Arbetsbeskrivning del 3
Vispa Fond Royale Vegan och vatten tills det blir lite tjockt.
Smält Vegan Dark Truffle och blanda ihop det ordentligt.
Tillsätt färdigvispad vegansk grädde och blanda med en slev.
Arbetsbeskrivning del 4
Spritsa moussen upp till kanten av ringen. Frys in tårtan.
Dekorera valfritt.
Ett brett sortiment av förstklassiga aromer som ger en rik och naturlig smak till bakning, konfektyr och desserter.
Visa produktKonsumenternas efterfrågan på produkter utan palmolja ökar stort. I vårt sortiment av Chockex uppskattade av kunder världen över, hittar du ...
Visa produktGlasyr & gelé, Bakels Diamond Glaze
Diamond Glaze ger en fantastisk glans till bakverk. I sortimentet finns nio olika färger inklusive neutral.
Visa produktFruktfyllningar, krämer och toppings, Les Fruit Fruktfyllningar
Les Fruit är ett sortiment av exklusiva fruktfyllningar med 70% frukthalt.
Visa produktEn mörk tryffel med chokladsmak. Färdig att användas som fyllning och dekoration för olika slags bakverk samt som fyllning vid ...
Visa produktEn vegansk kakmix med en riktigt god smak och fin textur. Mixen är enkel och effektiv att använda, ger ett ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige