NEW

Grupp Botten
Ingrediens
KG
1.000
Rapsolja
0.400
Vatten
0.400
Total vikt: 1.800
Total vikt: 0.150
Grupp Mousse
Ingrediens
KG
Bakels Fond Royal Vegan
0.200
Vatten
0.500
Vegan grädde
0.250
Total vikt: 0.950

Arbetsbeskrivning  del 1
Blanda alla ingredienserna med en vinge på låg hastighet. Skrapa ner kanterna och blanda 6 min på medelhastighet.
Fyll önskat form/ring nästan upp till kanten.
Bakas på 180 grader i ca. 50 min

Arbetsbeskrivning  del 2
Dela tårtbottnarna i två delar. Stryk ut ca 150 g Les Fruits Blåbär på första tårtbotten.
Lägg tårtbotten i en ring med plastremsa.
Stansa ut en liten ring av andra tårtbotten och lägg den i mitten.

Arbetsbeskrivning  del 3
Vispa  Fond Royal Vegan och vatten tills det blir lite tjockt.
Smält Vegan Truffle och blanda ihop det ordentligt.
Tillsätt färdigvispad grädde och blanda med en slev.

Arbetsbeskrivning del 4
Spritsa moussen upp till kanten av ringen. Frys in tårtan.
Dekorera valfritt

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Veganskt

Färdig produkt

Färdig produkt

Tårta