Grupp Bottnar
Ingrediens
KG
1.000
Rapsolja
0.400
Vatten
0.400
Total vikt: 1.800
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
0.300
0.100
0.150
Total vikt: 0.550
Grupp Dekoration
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000

Blanda alla ingredienserna med en vinge på låg hastighet. Skrapa ner kanterna och blanda 6 minuter på medelhastighet.

Fyll önskad form/ring nästan upp till kanten. 

Baka på 180°C däckugn/160°C stickugn i ca 50 minuter. 

Fyllning
Vispa ihop White Fudgice och Creme Filling Lemon.

Dela tårtbottnarna i 3 lager. Stryk ut ca 150 g Les Fruits Äpple på första tårtbotten. 

Stryk andra tårtbotten med fyllningen, lägg på tredje tårtbotten och täck hela tårtan med fyllningen.

Kavla ner Pettinice Premium Sugar Paste White till ca 2,7 mm och täck tårtan.

Dekorera valfritt.

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Sommar, Veganskt

Färdig produkt

Färdig produkt

Tårta