Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar med inspiration, kunskap och de senaste trenderna inom bageribranschen.
Grupp Mördeg
Ingrediens
KG
Vetemjöl
0.460
Smör
0.275
Florsocker
0.185
Äggula
0.075
0.005
0.005
Total vikt: 1.005
Grupp Crumbles
Ingrediens
KG
0.500
Smör
0.200
Total vikt: 0.700
Grupp Vaniljmousse
Ingrediens
KG
0.250
Vatten
0.200
Vispgrädde
1.000
0.015
Total vikt: 1.465
Grupp Glaze
Ingrediens
KG
1.000
Vatten
0.300
Bakels Saphire Glaze
0.200
-
Total vikt: 1.500
Grupp Montering/Dekoration
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000
  1.  Mördeg
    Blanda alla ingredienser med krok och sätt på kyl. Kavla ut 3 mm och fodra tarteletter. Baka i 160 grader.
  2. Crumbles
    Blanda ihop till en smulig deg och rosta i 170 grader.
  3. Vaniljmousse
    Blanda vatten, vanilj och Fond Royal. Vänd i den lättvispade grädden i omgångar. Fyll upp i formar och sätt på frys.
  4. Glaze
    Koka upp vatten och Saphire Glaze. Tillsätt Diamond Glaze och färgsätt.
  5. Montering/Dekoration
    Spritsa i Les Fruit Rabarber i mördegstartletten. Glazea vaniljmoussen och lägg ovanpå rabarbern. Placera lite crumbles runt moussen och dekorera valfritt.
Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Sommar

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert, Kondis