Grupp Mördeg
Ingrediens
KG
Vetemjöl
0.460
Smör
0.275
Florsocker
0.185
Äggula
0.075
0.005
0.005
Total vikt: 1.005
Grupp Crumbles
Ingrediens
KG
0.500
Smör
0.200
Total vikt: 0.700
Grupp Vaniljmousse
Ingrediens
KG
0.250
Vatten
0.200
Vispgrädde
1.000
0.015
Total vikt: 1.465
Grupp Glaze
Ingrediens
KG
1.000
Vatten
0.300
Bakels Saphire Glaze
0.200
-
Total vikt: 1.500
Grupp Montering/Dekoration
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000
  1.  Mördeg
    Blanda alla ingredienser med krok och sätt på kyl. Kavla ut 3 mm och fodra tarteletter. Baka i 160 grader.
  2. Crumbles
    Blanda ihop till en smulig deg och rosta i 170 grader.
  3. Vaniljmousse
    Blanda vatten, vanilj och Fond Royal. Vänd i den lättvispade grädden i omgångar. Fyll upp i formar och sätt på frys.
  4. Glaze
    Koka upp vatten och Saphire Glaze. Tillsätt Diamond Glaze och färgsätt.
  5. Montering/Dekoration
    Spritsa i Les Fruit Rabarber i mördegstartletten. Glazea vaniljmoussen och lägg ovanpå rabarbern. Placera lite crumbles runt moussen och dekorera valfritt.
Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Sommar

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert, Kondis