Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar med inspiration, kunskap och de senaste trenderna inom bageribranschen.
Grupp Deg
Ingrediens
KG
Vetemjöl Extra
1.700
Vatten
1.200
Socker
0.100
0.050
0.030
Salt
0.035
0.034
0.020
Total vikt: 3.169

1: Väg upp alla ingredienserna i en degblandare.

2: Kör degen 4min långsamt och 4min snabbt.

3: Låt degen vila 15 min och väg upp till lämpliga bitar.

4: Slå upp bitarna och lägg i dina formar som du har Smörjt.

5: Jäs dem i ett jässkåp i ca 50 min.

6: Baka av dem i ingångstemp 240C  sänk omgående till 190C.

7: Baktid är beronde av storlek på formar och ugn och hur mycket det är på sticket, men ca 20-25 min

8: Ta gärna ut bröden omgående för att slippa kondens runt bröden.

Kategori

Kategori

Bageri, Industri

Färdig produkt

Färdig produkt

Formbröd, Toastbröd