Observera att vi har stängt Långfredag 29/3 och Annandag Påsk 1/4. Vi önskar en trevlig påsk!
Grupp Deg
Ingrediens
KG
Vetemjöl Extra
1.700
Vatten
1.200
Socker
0.100
0.050
0.030
Salt
0.035
0.034
0.020
Total vikt: 3.169

1: Väg upp alla ingredienserna i en degblandare.

2: Kör degen 4min långsamt och 4min snabbt.

3: Låt degen vila 15 min och väg upp till lämpliga bitar.

4: Slå upp bitarna och lägg i dina formar som du har Smörjt.

5: Jäs dem i ett jässkåp i ca 50 min.

6: Baka av dem i ingångstemp 240C  sänk omgående till 190C.

7: Baktid är beronde av storlek på formar och ugn och hur mycket det är på sticket, men ca 20-25 min

8: Ta gärna ut bröden omgående för att slippa kondens runt bröden.

Kategori

Kategori

Bageri, Industri

Färdig produkt

Färdig produkt

Formbröd, Toastbröd