1: Väg upp alla ingredienserna i en degblandare.
2: Kör degen 4min långsamt och 4min snabbt.
3: Låt degen vila 15 min och väg upp till lämpliga bitar.
4: Slå upp bitarna och lägg i dina formar som du har Smörjt.
5: Jäs dem i ett jässkåp i ca 50 min.
6: Baka av dem i ingångstemp 240C sänk omgående till 190C.
7: Baktid är beronde av storlek på formar och ugn och hur mycket det är på sticket, men ca 20-25 min
8: Ta gärna ut bröden omgående för att slippa kondens runt bröden.
Driv är en brödemulgator i pastaform som gör degen smidig och stabil, samt bevarar brödets mjukhet.
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för volym
Lecimax matbröd är en brödförbättrare för bakning helt utan e-nummer. Produkten är uppbyggd på olika typer av enzymer.
Visa produktSkiljeoljor, Skiljeoljor i sprayflaska
Sprink är vegetabilisk flytande olja förpackad i sprayflaska. Skiljeoljan är lätt att dosera och applicera, den fördelar sig jämnt över ...
Visa produktEn ren natur produkt av vete, som du tillsätter för att förbättra ditt bröd. TTT-processen är en helt naturlig process ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige