Grupp 1
Ingrediens
KG
%
Ströbröd
0.150
20.90
Margarin
0.200
27.90
Ägg
0.060
8.40
Salt
0.003
0.40
Bakpulver
0.003
0.40
Choklad (hackad)
0.100
14.00
Socker
0.100
14.00
Vetemjöl
0.100
14.00
Total vikt: 0.716
  1. Använd torrt gammal bröd. Skär upp brödskivor och lägg på hålplåt
  2. Ställ in i eftervärme i en ugn och torka över natten. Alternativt baka av dem på ca 150 grader 20-30 minuter. 
  3. Blanda brödet i en matberedare. Se till att brödet är tort innan.
  4. Blanda smör och socker så att det går ihop
  5. Tillsätt sedan resterande ingredienser.
  6. Blanda ihop till en smidig deg.
  7. Gör en rulle av degen, kubba i önskade bitar.

Baktemperatur: 180°C
Baktid: 10-12 min

Kategori

Kategori

Bageri

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Svinn

Färdig produkt

Färdig produkt

Cookies