Ingredienser

Grupp Limpa
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.300
Vatten
1.200
Vetesurdeg
0.400
Bakels Multibas
0.700
Bakels Torrjäst
0.020
Total vikt: 3.620

Arbetsbeskrivning

1. Blanda ingredienserna till en smidig deg. Normal körtid.
Degtemp: 26-28 °C

2. Lägg degen i en oljad back. Jäs i ca 90 min och vik 3 gånger under tiden.
Ånga: ca 10 sek
Ingångstemp: 260 °C
Baktemp.: 210 °C
Baktid: (650 g) ca 30 min

Produkter som används

Ingredienser

Grupp Limpa
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.300
Vatten
1.200
Vetesurdeg
0.400
Bakels Multibas
0.700
Bakels Torrjäst
0.020
Total vikt: 3.620

Arbetsbeskrivning

1. Blanda ingredienserna till en smidig deg. Normal körtid.
Degtemp: 26-28 °C

2. Lägg degen i en oljad back. Jäs i ca 90 min och vik 3 gånger under tiden.
Ånga: ca 10 sek
Ingångstemp: 260 °C
Baktemp.: 210 °C
Baktid: (650 g) ca 30 min