Första Maj - Torsdagen den 1 Maj är Bakels Sweden stängt.

NYHET

Grupp Tårtbotten
Ingrediens
KG
Vetemjöl
0.350
Socker
0.350
Vatten (kallt)
0.200
Ägg
0.300
Vetestärkelse
0.050
Aromatic Bakpulver
0.010
Aromatic Jilk
0.040
Total vikt: 1.300
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
0.300
Vatten
1.000
-
Vispgrädde
0.500
Total vikt: 1.800
Grupp Dekor
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000

Blanda alla ingredienser med visp i 1 minut på låg hastighet och 2 minuter på hög hastighet.

Bakas av på 160°C i ca 40-50 minuter.

Fyllning och dekor:
Vispa ihop pulver och vatten till vaniljkrämen i ca 4 minuter.

Vispa grädden.

Dela botten i 3 delar.

Stryk ut Les Fruits Strawberry på första delen.
Stryk ut vaniljkräm på andra delen och vispad grädde ovanpå vaniljkrämen.

Lägg på sista delen och forma kakan.
Kavla ner sockerpastan till 3 mm och täck tårtan.

Dekorera efter önskemål.

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Sommar