Grupp Kaka
Ingrediens
KG
Ägg
0.400
Vatten
0.130
Rapsolja
0.240
Socker
0.300
0.012
0.160
Vetemjöl
0.330
Total vikt: 1.572
Grupp Kaka Choklad
Ingrediens
KG
Kakaopulver
0.020
Vatten
0.010
Total vikt: 0.030
Total vikt: 0.000
  1. Kaka: Blanda alla ingredienser i en kittel med vinge. Blanda 5 minuter på medelhastighet.
  2. Kaka Choklad: Blanda 10 g vatten och kakaon med 250 g av den ljusa kaksmeten.
  3. Väg upp 350 g Ljus kaksmet i en klassisk sockerkaksform och 50-60 g av chokladen. Marmorera lite lätt med en kniv. Baka i 170 grader i 50 minuter.
  4. När kakan kallnat spritsa på lite Bakels Apelsintryffel eller annan valfri tryffel. Gjut över Chockex Mörk.
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Rumstemperatur

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Jul, Vinter