Observera att vi har stängt Långfredag 29/3 och Annandag Påsk 1/4. Vi önskar en trevlig påsk!
Grupp Kaka
Ingrediens
KG
Ägg
0.490
Vatten
0.250
Rapsolja
0.310
0.015
Kakaopulver
0.066
Socker
0.475
0.200
Vetemjöl
0.350
Total vikt: 2.156
Grupp Mousse
Ingrediens
KG
0.300
Vatten
0.375
Vispgrädde
1.500
Total vikt: 2.175
Total vikt: 0.000
  1. Kaka: Blanda alla ingredienser i en kittel med vinge. Bland 5 minuter på medelhastighet. Fördela smeten i 3 stycken 60x10 cm kapslar. Baka i 165 grader i 40-45 minuter.
  2. Mousse: Blanda Fond Royale med vatten. Vänd ned lättvispad grädde i omgångar.
  3. Spritsa på en sträng med Mörk Tryffel och Les Fruits Körsbär på den kalla kakan. Fyll på med mousse, sätt på frys.
  4. Smält lite Mörk Chockex och stryk ut på en marmorskiva och gör cigarettes. Dekorera.
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Kyld

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Jul, Vinter

Färdig produkt

Färdig produkt

Gateaux, Tårta