Grupp Mazarin
Ingrediens
KG
Mandelmassa
1.000
Smör
0.400
0.010
Universalägg
0.250
Ägg
0.250
Total vikt: 1.910
Grupp Topping
Ingrediens
KG
0.200
0.005
Total vikt: 0.205
  1. Blanda mandelmassa och smör med en paddel på låg hastighet.
  2. Tillsätt ägget lite i taget tills det blir en slät massa. Tillsätt Diplom Vaniljkräm i slutet.
  3. Spritsa massan i färdiga shortcrust-degskal.
  4. ​Grädda i ugn på 200 grader i 15-20 min.
  5. Värm White fudgice kort och blanda i saffransextrakt. Stryk på den färdiga mazarinen.
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Kyld

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Jul

Färdig produkt

Färdig produkt

Kondis, Småkaka