Grupp Mazarine
Ingrediens
KG
Mandelmassa
-
Smör
-
Bakels Custard K
-
Universalägg
-
Ägg
-
Total vikt: 1.000
Grupp Topping
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000
Grupp 1
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000
  1. Blanda mandelmassa och smör med en paddel på låg hastighet.
  2. Tillsätt ägget lite i taget tills det blir en slät massa. Tillsätt Custard K i slutet.
  3. Spritsa massan i färdiga shortcrustdegsskal.
  4. ​Grädda i ugn på 200 grader i 15-20 min.
  5. Värm White fudgice kort och blanda i saffransextrakt. Stryk på den färdiga mazarinen.
Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Jul

Färdig produkt

Färdig produkt

Småkaka