Grupp Sablè Breton
Ingrediens
KG
0.830
Smör
0.320
Äggula
0.160
Aromatic Apelsinarom
0.005
Total vikt: 1.315
Grupp Hallon Kräm
Ingrediens
KG
Vispgrädde
0.500
Vatten
0.125
Bakels Fond Royale
0.100
Total vikt: 0.725
Grupp Glaze
Ingrediens
KG
1.000
Vatten
0.300
0.200
0.050
Total vikt: 1.550
Grupp Hallon Chips
Ingrediens
KG
1.000
Total vikt: 1.000
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
1.000
Total vikt: 1.000

Steg 1 : Vispa äggula och smör med en vinge, häll i muffinsmixen och blanda till en fin smet.

Steg 2: Ställ in smeten i kylen för minst 2 tim.

Steg 3 : Kavla ut degen till ca 7mm och stick ut för att sedan placeras i en form.

Steg 3: Baka av i 160C i ca 25 min.

Steg 4: Blanda vatten och fond royal, blanda i den lätt vispade grädden så du får en slät kräm.

Steg 5: Fyll dina flexiformar och ställ dem på frys.

Steg 6: Koka vatten och Bakels Saphire lägg därefter i Bakels Diamond Glaze och färg.

Steg 7: Ta 10g av Bakels Millionaries caramel hallon och lägg det i en rund 8cm silikonform.

Steg 8: Baka av i 170C för ca 9 min, låt chipsen kallna lite för att sedan ta ut dem ur formen för att forma dem runt en pinne.

Steg 9: Ta nu fram Breton och fyll dem med Les fruits hallon, glasera de frysta hallon krämsbitarna med den ljumna glazen och placera dem på kakan tillsammans med frysta hallon, placera där efter chipset ovan på.

Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert