Grupp Mandelbotten
Ingrediens
KG
Mandelmassa
1.000
Socker
0.500
0.030
Vatten
0.300
Total vikt: 1.830
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000
Grupp Topping
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000
  1. Mandelbotten: Lös upp Activita i vatten och låt stå att svälla. Blanda mandelmassa och strösocker med vinge, tillsätt äggvitan försiktigt till en klumpfri massa. Spritsa upp önska storlek på plåt och baka i 190 grader i 10-12 minuter.
  2. När bottnarna svalnat stryk på Ruby Tryffel och doppa sedan i Chockex Ruby.
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Kyld

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Glutenfritt

Färdig produkt

Färdig produkt

Kondis