NYHET
NYHET
IngredienserBlandningstid: 9 + 3 minuter
Viltid: 20 minuter
Degvikt: 600 g
Jästid: ca 45 minuter i korgar
Ingångstemperatur: 240°C
Baktemperatur: 190°C
Ånga: 8 sekunder
Baktid: ca 30 minuter
Öppet spjäll de sista 5 minuterna
Fermdor R Classic är ett rågbaserat surdegspulver som används på 3-8% baserat på mjölvikt. En traditionellt mild surdeg med en ...
Visa produktTorkat surdegspulver från råg med naturliga surdegsbakterier. Berikar brödet med en fyllig och rund smak.
Visa produktLåt oss presentera en revolutionerande produkt - Lecisoft Råg - En anpassad tekniskt lösning för mjukhet i bröd med hög ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige