Röda dagar 2023 öppettider
Grupp 1
Ingrediens
KG
%
Ägg
0.670
18.81
Vatten
0.160
4.49
Vegetabilisk olja
0.580
16.28
0.070
1.97
Socker
0.820
23.02
Skummjölkpulver
0.040
1.12
Glykos
0.060
1.68
0.015
0.42
0.120
3.37
Vetemjöl
0.850
23.86
Vetestärkelse
0.140
3.93
0.025
0.70
Salt
0.010
0.28
0.020
0.06
Total vikt: 3.580

1. Tillsätt alla ingredienser (all-in-one) och vispa på låg hastighet 2-3 minuter. Öka till mediumhastighet och vispa ytterligare 2-3 minuter.
2. Baka av i 175°C i cirka 60 minuter.

Visptid låg hastighet: 2-3 min
Visptid medium hastighet: 2-3 min
Volymvikt av bakad kaka: 830 g/l
Baktemperatur: 175°C
Baktid: 60 min

Kategori

Kategori

Industri

Färdig produkt

Färdig produkt

Sockerkaka