1. Tillsätt alla ingredienser (all-in-one) och vispa på låg hastighet 2-3 minuter. Öka till mediumhastighet och vispa ytterligare 2-3 minuter.
2. Baka av i 175°C i cirka 60 minuter.
Visptid låg hastighet: 2-3 min
Visptid medium hastighet: 2-3 min
Volymvikt av bakad kaka: 830 g/l
Baktemperatur: 175°C
Baktid: 60 min
Ett brett sortiment av förstklassiga aromer som ger en rik och naturlig smak till bakning, konfektyr och desserter.
Visa produktBakpulver, Emulgatorer & kakförbättrare
Ett bakpulver av extra hög kvalitet som med fördel används till applikationer, där bakpulvrets verkan är särskilt viktig för resultatet.
Visa produktEmulgatorer & kakförbättrare, Cake gels
Colco är en koncentrerad Cake Gel som ger fantastisk volym och stabilitet för alla typer mjuka kakor.
Visa produktEmulgatorer & kakförbättrare, Emulsioner
Dorothy är en kakförbättrare och en emulsion som bevarar mjukhet och färskhet i mjuka kakor under lagringstiden.
Visa produktEmulgatorer & kakförbättrare, Konserveringsmedel
GL 16 Neutral är ett kraftfullt färskhållningsmedel i flytande form som håller mjuka kakor färska länge.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige