Grupp Hallon Bavarois
Ingrediens
KG
Vispgrädde
0.500
Vatten
0.125
0.100
0.020
Total vikt: 0.745
Grupp Mördeg
Ingrediens
KG
Vetemjöl
0.460
Smör
0.275
Florsocker
0.185
Äggula
0.075
0.050
0.005
Total vikt: 1.050
Grupp Glaze
Ingrediens
KG
1.000
Vatten
0.300
0.200
-
Total vikt: 1.500
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
1.000
Total vikt: 1.000

Steg 1: Blanda vatten, färg och Bakels fond royal

Steg 2: Blanda i den lätt vispade grädden, så du får en homogen smet.

Steg 3: Fyll upp dina silikonformar och frys in dem.

Steg 4 : Blanda alla ingredienser för mördegen, kavla ut till 3mm och klä tartlettformen

Steg 5: Baka av dem i 160C i ca 15 min

Steg 6: Koka vatten och Bakels Saphire, lägg i Diamond Glaze och röd färg till önskad styrka.

Steg 7: När Tartletten är sval så ta ut dem ur formarna, spritsa i Les fruits peach Tonka, ca 30g

Steg 8: Ta ut de frysta hallon bavarois ur frysen och ta ut dem ur formarna, lägg de på ett galler och glasera dem med glazen.

Steg 9: Montera dem på tartletten, och garnera med ett hallon.

Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert