Långsamofin hantverksbröd
Ett bröd baserat på Långsamofin brödbas, vår mest omtyckta brödbas världen över.
1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Kör degen på låg hastighet i 2 minuter.
3. Kör degen på hög hastighet i 5 minuter.
4. Lägg degen i en back och jäs i 60 minuter.
5. Kubba degen i 420 gram bitar.
6. Låt ligga i cirka 30 minuter.
7. Baka av i 225℃ i 25 minuter.
1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Kör degen på låg hastighet i 2 minuter.
3. Kör degen på hög hastighet i 5 minuter.
4. Lägg degen i en back och jäs i 60 minuter.
5. Kubba degen i 420 gram bitar.
6. Låt ligga i cirka 30 minuter.
7. Baka av i 225℃ i 25 minuter.
1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Kör degen på låg hastighet i 2 minuter.
3. Kör degen på hög hastighet i 5 minuter.
4. Lägg degen i en back och jäs i 60 minuter.
5. Kubba degen i 420 gram bitar.
6. Låt ligga i cirka 30 minuter.
7. Baka av i 225℃ i 25 minuter.
1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Kör degen på låg hastighet i 2 minuter.
3. Kör degen på hög hastighet i 5 minuter.
4. Lägg degen i en back och jäs i 60 minuter.
5. Kubba degen i 420 gram bitar.
6. Låt ligga i cirka 30 minuter.
7. Baka av i 225℃ i 25 minuter.