Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar med inspiration, kunskap och de senaste trenderna inom bageribranschen.
Grupp 1
Ingrediens
KG
Bakels Långsamofin
1.000
Vetemjöl
0.500
Vatten
1.000
Jäst
0.050
Total vikt: 2.550

1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Kör degen på låg hastighet i 4 minuter.
3. Kör degen på hög hastighet i 12 minuter.
4. Lägg degen i en back och jäs i 60 minuter.
5. Kubba degen i 600 gram bitar.

6.Forma degen och lägg dem gärna i en brödkorg.

7. Jäs bröden i rumstemperatur under duk.

8. Baka gärna av i stenugn för bästa resultat.

9. Ingångs temp 240 C med ånga och sänk tempen till 220C, öppna spjäll efter halva baktiden.

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd