Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.060
Bästa bas
0.600
Extra sammalet grovt
300.000
Bakmalt ljus special
0.200
Gojibär
0.150
Torrjäst
0.030
Total vikt: 302.040

Metod

1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Blanda degen på normal körtid.
3. Jäs, låt ligga och baka av.

Degtemperatur: 27-28°C
Jästid: 37°C cirka 55 minuter
Liggtid: 20 minuter
Baktemperatur: 230 > 190°C
Baktid: 550 gram cirka 23 minuter
Ånga: Tid beroende på ugn

Produkt som används

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.060
Bästa bas
0.600
Extra sammalet grovt
300.000
Bakmalt ljus special
0.200
Gojibär
0.150
Torrjäst
0.030
Total vikt: 302.040

Metod

1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Blanda degen på normal körtid.
3. Jäs, låt ligga och baka av.

Degtemperatur: 27-28°C
Jästid: 37°C cirka 55 minuter
Liggtid: 20 minuter
Baktemperatur: 230 > 190°C
Baktid: 550 gram cirka 23 minuter
Ånga: Tid beroende på ugn

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd, Fiberrikt