Första Maj - Torsdagen den 1 Maj är Bakels Sweden stängt.

NYHET

Grupp Tårtbotten
Ingrediens
KG
Vetemjöl
0.350
Socker
0.350
Vatten (kallt)
0.200
Ägg
0.300
Vetestärkelse
0.050
0.010
0.040
Total vikt: 1.300
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
Smör
0.500
Florsocker
0.300
Vaniljsocker
0.015
0.005
0.010
-
-
Total vikt: 0.830
Grupp Dekor
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000

Blanda alla ingredienser med visp i 1 minut på låg hastighet och 2 minuter på hög hastighet.

Bakas av på 160°C i ca 45-50 minuter.

Fyllning och dekor:
Vispa smöret fluffigt och tillsätt resten av ingredienserna till mockafyllningen.

Dela botten i 3 delar.

Stryk ut Les Fruits Blueberry på första delen. Vispa Mörk Tryffel fluffigt och stryk ut på andra delen.

Lägg på sista delen och dekorera med mockakräm och Chockex Premium Mörk.