1. Blanda ingredienserna till en smidig deg och kör på normal körtid.
2. Degtemperatur 26-28 ℃ och liggtid 10 minuter.
3. Kavla degen till 3 mm tjocklek och 30 cm bred.
4. Pensla med vatten i mitten och lägg en 10 cm bred remsa med västerbottenost.
5. Pensla med vatten på ena kanten och gör ett treslag. Penslade kanten viks sist.
6. Kubba degen i 120 gr bitar. Doppa i durumvete, vänd skarven neråt och lägg på plåt.
7. Låt jäsa och baka av.
Jästid: 45 minuter
Ånga: 5-15 sek
Baktemperatur: 210>190 ℃
Baktid: Cirka 15 min
Bakmalt ljus special är ett flytande maltextrakt baserat på mältat korn särskilt avsett för användning till franskbröd.
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för volym
Lecimax matbröd är en brödförbättrare för bakning helt utan e-nummer. Produkten är uppbyggd på olika typer av enzymer.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige