1. Blanda ingredienserna till en smidig deg och kör på normal körtid.
2. Degtemperatur 26-28 ℃ och liggtid 10 minuter.
3. Kavla degen till 3 mm tjocklek och 30 cm bred.
4. Pensla med vatten i mitten och lägg en 10 cm bred remsa med västerbottenost.
5. Pensla med vatten på ena kanten och gör ett treslag. Penslade kanten viks sist.
6. Kubba degen i 120 gr bitar. Doppa i durumvete, vänd skarven neråt och lägg på plåt.
7. Låt jäsa och baka av.
Jästid: 45 minuter
Ånga: 5-15 sek
Baktemperatur: 210>190 ℃
Baktid: Cirka 15 min
Bakmalt ljus special är ett flytande maltextrakt baserat på mältat korn särskilt avsett för användning till franskbröd.
Visa produktLecimax matbröd är en brödförbättrare för bakning helt utan e-nummer. Produkten är uppbyggd på olika typer av enzymer.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige