1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Blanda degen på normal körtid.
3. Jäs, låt ligga och baka av.
4. Toppa med en fröblandning
Degtemperatur: 26-28°C
Jästid: 37°C cirka 50 minuter
Liggtid: 20 minuter
Ånga: 5-10 sekunder
Baktemperatur: 230 > 190°C
Baktid: 500 gram cirka 22 minuter
Bakmalt mörk special är ett flytande maltextrakt baserat på mältat korn. En utmärkt färgsättare till mörka brödtyper.
Visa produktEn blandning av olika sädesslag och frön så som havregryn, hirs, linfrön, bovete och solrosfrön.
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för mjukhet
Lecisoft Fri är en e-nummerfri brödförbättrare i pulverform som ger mjukhet under längre tid till alla typer av bröd.
Visa produktFruktfyllningar, krämer och toppings, Les Fruit Fruktfyllningar
Les Fruit är ett sortiment av exklusiva fruktfyllningar med 70% frukthalt.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige