Malt & Chiabröd med äpple och kanel
Smakrikt och mustigt mörkt bröd baserat på en brödbas av havre och chiafrön. Brödet är smaksatt med malt, äpple och kanel.
1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Blanda degen på normal körtid.
3. Jäs, låt ligga och baka av.
4. Toppa med en fröblandning
Degtemperatur: 26-28°C
Jästid: 37°C cirka 50 minuter
Liggtid: 20 minuter
Ånga: 5-10 sekunder
Baktemperatur: 230 > 190°C
Baktid: 500 gram cirka 22 minuter
1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Blanda degen på normal körtid.
3. Jäs, låt ligga och baka av.
4. Toppa med en fröblandning
Degtemperatur: 26-28°C
Jästid: 37°C cirka 50 minuter
Liggtid: 20 minuter
Ånga: 5-10 sekunder
Baktemperatur: 230 > 190°C
Baktid: 500 gram cirka 22 minuter
1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Blanda degen på normal körtid.
3. Jäs, låt ligga och baka av.
4. Toppa med en fröblandning
Degtemperatur: 26-28°C
Jästid: 37°C cirka 50 minuter
Liggtid: 20 minuter
Ånga: 5-10 sekunder
Baktemperatur: 230 > 190°C
Baktid: 500 gram cirka 22 minuter
1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Blanda degen på normal körtid.
3. Jäs, låt ligga och baka av.
4. Toppa med en fröblandning
Degtemperatur: 26-28°C
Jästid: 37°C cirka 50 minuter
Liggtid: 20 minuter
Ånga: 5-10 sekunder
Baktemperatur: 230 > 190°C
Baktid: 500 gram cirka 22 minuter