Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Chiabas
0.600
Vetemjöl
1.350
Lecisoft-fri
0.020
Bakmalt mörk special
0.100
Les Fruit Äpple
0.250
Kanel
0.012
Torrjäst
0.040
Vatten
1.000
Total vikt: 3.372

Metod

1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Blanda degen på normal körtid.
3. Jäs, låt ligga och baka av.
4. Toppa med en fröblandning

Degtemperatur: 26-28°C
Jästid: 37°C cirka 50 minuter
Liggtid: 20 minuter
Ånga: 5-10 sekunder
Baktemperatur: 230 > 190°C
Baktid: 500 gram cirka 22 minuter

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Chiabas
0.600
Vetemjöl
1.350
Lecisoft-fri
0.020
Bakmalt mörk special
0.100
Les Fruit Äpple
0.250
Kanel
0.012
Torrjäst
0.040
Vatten
1.000
Total vikt: 3.372

Metod

1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Blanda degen på normal körtid.
3. Jäs, låt ligga och baka av.
4. Toppa med en fröblandning

Degtemperatur: 26-28°C
Jästid: 37°C cirka 50 minuter
Liggtid: 20 minuter
Ånga: 5-10 sekunder
Baktemperatur: 230 > 190°C
Baktid: 500 gram cirka 22 minuter

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd, Fiberrikt