Grupp Tropisk Mousse
Ingrediens
KG
Vispgrädde
0.500
Vatten
0.125
0.100
0.015
0.005
Total vikt: 0.745
Grupp Mördeg
Ingrediens
KG
Vetemjöl
0.460
Smör
0.275
Florsocker
0.185
Äggula
0.075
0.005
0.005
Total vikt: 1.005
Grupp Topping
Ingrediens
KG
1.000
Vatten
0.300
0.200
0.001
Total vikt: 1.501
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
1.000
Total vikt: 1.000

Steg 1: Blanda vatten aromerna och Bakels fond royal
Steg 2: Blanda in den lättvispade grädden så du får en krämig massa
Steg 3 : Fyll dina formar och frys in
Steg 4 : Kör ihop alla ingredienser för mördegen
Steg 5: Kavla ner till 3mm och fodra dina tartlett formar
Steg 6: Baka av i 160C i ca 15 min
Steg 7: Koka upp vatten och Bakels saphire
Steg 8: Blanda i Bakels diamond glaze och färgen
Steg 9: Fyll tartletten med Les Fruits Pineapple
Steg 10: Ta ut moussen och glasera med gelen
Steg 11: Montera den på tartletten, garnera med valfritt

Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert