Jordgubbsmousse
1. Blanda alla ingredienser och vispa på medelhastighet i 1 min.
2. Skrapa ner runt kanten och vispa på högsta hastighet i 4 min.
Mördeg
1. Blanda socker och smör.
2. Tillsätt ägg långsamt, därefter mjöl och salt.
3. Kyl degen innan användning.
Basilikaglaze
1. Koka ihop vatten och Bakels Saphire Glaze och ta ifrån plattan.
2. Tillsätt Bakels Diamond Glaze och låt svalna något.
3. Färga och smaksätt glazen med frusen hackad basilika.
4. Applicera när glazen är 35-40 grader.
Montering
1. Fodra lämpliga formar med 3 mm tjock mördeg, baka av i 180 grader ca 18 min.
2. Fyll jordgubbsmousse i silikonformar och frys dem ordentligt.
3. Spritsa Les Fruits Strawberry i botten på mördegstarteletten.
4. När moussen är frusen, plocka ur den ur formen och glasera med glazen. Montera dem på tarteletten.