Blanda alla ingredienser med vinge i 1 minut på låg hastighet. Skrapa ner kanterna och blanda i ytterligare 4 minuter på medium hastighet.
Alla ingredienser måste hålla baktemperatur 20°.
Dela smeten i två delar och blanda i jordgubbsarom i den ena smeten.
Häll upp i form, först 200 g av neutral smet och sedan 200 g jordgubbssmet
Baka i 160° i 50-60 minuter.
När kakan har svalnat, häll över smält Tryffel med Jordgubbssmak.
Dekorera enligt önskemål.
Ett brett sortiment av förstklassiga aromer som ger en rik och naturlig smak till bakning, konfektyr och desserter.
Visa produktBakpulver, Emulgatorer & kakförbättrare
Ett bakpulver av extra hög kvalitet som med fördel används till applikationer, där bakpulvrets verkan är särskilt viktig för resultatet.
Visa produktEmulgatorer & kakförbättrare, Cake emulsifiers
Jilk är en mångsidig Cake Emulsifier för det mindre bageriet. Lämplig för alla typer av mjuka kakor.
Visa produktEn lyxig tryffel med en fräsch och kraftfull smak av jordgubb med en fantastisk rosa färg. Denna tryffel är ett ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige