Grupp Kaka
Ingrediens
KG
Ägg
0.500
Socker
0.500
Salt
0.005
Vetemjöl
0.500
Smör
0.500
0.015
0.035
0.050
Total vikt: 2.105
Grupp Dekor
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000

Blanda alla ingredienser med vinge i 1 minut på låg hastighet. Skrapa ner kanterna och blanda i ytterligare 4 minuter på medium hastighet.
Alla ingredienser måste hålla baktemperatur 20°.

Dela smeten i två delar och blanda i jordgubbsarom i den ena smeten.

Häll upp i form, först 200 g av neutral smet och sedan 200 g jordgubbssmet

Baka i 160° i 50-60 minuter.

När kakan har svalnat, häll över smält Tryffel med Jordgubbssmak.

Dekorera enligt önskemål.

Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Alla hjärtans dag

Färdig produkt

Färdig produkt

Mjuk kaka, Sockerkaka