Röda dagar 2023 öppettider
Grupp Sweet Soft Dough
Ingrediens
KG
Vetemjöl
2.000
Vatten
1.100
Bakels Sweet Dough Concentrate
0.600
Rapsolja
0.225
Färsk jäst
0.175
Ägg
0.050
Kardemumma, malen
0.015
Total vikt: 4.165
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
Bakels Les Fruits Jordgubb
1.000
Total vikt: 1.000

Steg 1: Vispa ihop 1L Vatten (30C) och Glossy 75g
Steg 1: Kör degen ca 6 min långsamt och 6 min snabbt, deg temp ca 26-28C
Steg 2: Låt degen vila ca 10 min, väg av till bräck 1800g
Steg 3: Gör bullar i maskin
Steg 4: Jäst i jässkåp i ca 60 min
Steg 5: Fyll bullen med Les Fruit Jordgubb och spraya med Glossy
Steg 6: Baka av i 190g i ca 7-8 min
Steg 7: När bullen är kall, pensla med smör och doppa i strösocker, dekorera med en halv jordgubbe.

Kategori

Kategori

Bageri

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Sommar

Färdig produkt

Färdig produkt

Vetebröd