Grupp Sweet Soft Dough
Ingrediens
KG
Vetemjöl
2.000
Vatten
1.100
Bakels Sweet Dough Concentrate
0.600
Rapsolja
0.225
Färsk jäst
0.175
Ägg
0.050
Kardemumma, malen
0.015
Total vikt: 4.165
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
Bakels Les Fruits Jordgubb
1.000
Total vikt: 1.000

Steg 1: Vispa ihop 1L Vatten (30C) och Glossy 75g
Steg 1: Kör degen ca 6 min långsamt och 6 min snabbt, deg temp ca 26-28C
Steg 2: Låt degen vila ca 10 min, väg av till bräck 1800g
Steg 3: Gör bullar i maskin
Steg 4: Jäst i jässkåp i ca 60 min
Steg 5: Fyll bullen med Les Fruit Jordgubb och spraya med Glossy
Steg 6: Baka av i 190g i ca 7-8 min
Steg 7: När bullen är kall, pensla med smör och doppa i strösocker, dekorera med en halv jordgubbe.

Kategori

Kategori

Bageri

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Sommar

Färdig produkt

Färdig produkt

Vetebröd