Grupp 1
Ingrediens
KG
Bagerivetemjöl
1.300
Vatten
1.000
Bakels Pane Maggia Bianco
0.250
Olivolja
0.075
Färsk jäst
0.040
Salt
0.035
Total vikt: 2.700

Blanda ingredienserna till en elastisk deg.
6 min på låg växel, 6-8 min på hög växel.
Låt vila i oljad plastback i en timme.
Kavla ut till 3 mm tjocklek.
Rulla ut en del av degen över en smord plåt.
Pensla med vatten och lägg på fetaost, soltorkade tomater, oliver och ruccola.
Lägg den andra delen av den kavlade degen över. Pensla överdelen med olivolja och strö över mjöl.
Jäs i ca 40 min och baka av.
Efter bakning, när produkten kallnat, skär upp i längder och dela i trekantsbitar.

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Toastbröd