Ingredienser

Grupp Kakbas
Ingrediens
KG
Bakels Multimix Kakbas
1.000
Vatten
0.230
Olja
0.300
Ägg
0.365
Kakao
0.030
Röd färg
0.020
Total vikt: 1.945
Grupp Frosting
Ingrediens
KG
Vit tryffel (5225)
0.600
Smör
0.100
Svart färg
-
Total vikt: 0.700
Grupp Topping
Ingrediens
KG
Pettinice - Sockerpasta
-
Total vikt: 0.000

Metod

Kakbas
1. Blanda alla ingredienserna med vinge i 1 min på låg hastighet.
2. Skrapa ned kanterna och blanda ytterligare 6 min på medelhastighet.
3. Fyll önskad form.
4. Baka av i 180°C i cirka 20 min.

Frosting/Topping
1. Vispa frostingen vit och fluffig, häll i svart färg tills den blivit riktigt svart.
2. Fyll muffinsen med Bakels Les Fruits 70% Apple eller någon av våra andra goda Les Fruits fruktfyllningar.
4. Skär ut en rundel av Pettinice – Sockerpasta Svart och lägg på muffinsen.
5. Spritsa den svartfärgade tryffeln till en toppig häxhatt.

Ingredienser

Grupp Kakbas
Ingrediens
KG
Bakels Multimix Kakbas
1.000
Vatten
0.230
Olja
0.300
Ägg
0.365
Kakao
0.030
Röd färg
0.020
Total vikt: 1.945
Grupp Frosting
Ingrediens
KG
Vit tryffel (5225)
0.600
Smör
0.100
Svart färg
-
Total vikt: 0.700
Grupp Topping
Ingrediens
KG
Pettinice - Sockerpasta
-
Total vikt: 0.000

Metod

Kakbas
1. Blanda alla ingredienserna med vinge i 1 min på låg hastighet.
2. Skrapa ned kanterna och blanda ytterligare 6 min på medelhastighet.
3. Fyll önskad form.
4. Baka av i 180°C i cirka 20 min.

Frosting/Topping
1. Vispa frostingen vit och fluffig, häll i svart färg tills den blivit riktigt svart.
2. Fyll muffinsen med Bakels Les Fruits 70% Apple eller någon av våra andra goda Les Fruits fruktfyllningar.
4. Skär ut en rundel av Pettinice – Sockerpasta Svart och lägg på muffinsen.
5. Spritsa den svartfärgade tryffeln till en toppig häxhatt.