• Jobb
  • Nyheter
  • Kontakt
  • Mitt Bakels
    • Logga in
    • Registrera dig
Bakels Sweden Bakels Sweden Bakels Sweden
  • Produkter

    Produkter

    Bakels utvecklar, producerar och distribuerar innovativa ingredienser och lösningar för bagare och konditorer världen över.

    Våra produkter
    • Aromer & Färger
      • Aromer
      • Färger
      • Malt & Vört
      • Saffran
    • Bröd & Vetebröd
      • Brödbaser & Koncentrat
      • Brödförbättrare
      • Fröer, dekoration & topping
      • Jäst
      • Malt & vört
      • Mjölkpulver & Äggersättare
      • Surdeg FERMDOR®
      • Vetebrödsbaser & koncentrat
    • Fett & Margarin
    • Glans & Glaze
      • Brödglans
      • Glaze & Gelé
    • Industriella ingredienser
    • Konditori
      • Dessertmixer
      • Fyllningar, remonser & krämer
      • Non Temp
      • Smaksättning, glasyr & topping
      • Sockerpasta
      • Tryffelfyllningar
    • Konserveringsmedel
    • Mjuka Kakor & Kakförbättrare
      • Alfa-Gel Emulgatorer
      • Bakpulver
      • Emulsioner
      • Kakmixer & Koncentrat
      • Pulverbaserade kakförbättrare
      • Stabilisatorer
    • Skiljeoljor
  • Recept

    Recept

    Våra bagare och applikationsspecialister har tagit fram recept som visar hur våra produkter kan användas.

    Våra recept
    • Bageri
    • Industri
    • Konditori
  • Tjänster

    Tjänster

    Vi tar fram marknadsledande ingredienser utifrån efterfrågan och trender i samarbete med kunder världen över.

    Läs mer
    • Centres of Competence

      • Surdeg
      • Bröd
      • Emulgeringsmedel för mjuka kakor
      • Oljor och fetter
      • Pettinice och glasyrer
      • Fruktfyllningar och glaseringar
    • Baking Centres

      • Schweiz
      • British Bakels
      • Australien
      • Thailand
      • Belgien
      • Ecuador
      • Mainland China
      • Sweden
    • Forskning och utveckling

      • Forskning och utveckling
  • Om

    Om

    Vårt engagemang sträcker sig långt bortom ingredienserna vi producerar – vår långa historia av forskning, utveckling och innovation är grunden för att vi gärna investerar i människor och kundsamarbeten.

    Läs mer
    • Om Bakels

      • Våra kunder
      • Verksamhetsmål
      • Kärnvärden
      • Bakels Sweden
    •  

      • Historia
      • Fakta och siffror
      • Jobb
  • Hem
  • Häxhattar

Häxhattar

Tillbaka till recept
HäxhattarHäxhattar
HäxhattarHäxhattar
  • Dela
    Facebook Twitter LinkedIn
Ladda ner PDF
E-post
Ingredienser
Grupp Kakbas
Ingrediens
KG
Bakels Multimix Kakbas
1.000
Vatten
0.230
Olja
0.300
Ägg
0.365
Kakaopulver
0.030
Aromatic Färg Röd
0.020
Total vikt: 1.945
Grupp Frosting
Ingrediens
KG
Bakels Tryffel Vit
0.600
Smör
0.100
Aromatic Färg Svart
-
Total vikt: 0.700
Grupp Dekor
Ingrediens
KG
Bakels Pettinice Premium Sugarpaste
-
Total vikt: 0.000
Arbetsbeskrivning

Kakbas
1. Blanda alla ingredienserna med vinge i 1 min på låg hastighet.
2. Skrapa ned kanterna och blanda ytterligare 6 min på medelhastighet.
3. Fyll önskad form.
4. Baka av i 180°C i cirka 20 min.

Frosting/Dekor
1. Vispa frostingen vit och fluffig, häll i svart färg tills den blivit riktigt svart.
2. Fyll muffinsen med Bakels Les Fruits 70% Apple eller någon av våra andra goda Les Fruits fruktfyllningar.
4. Skär ut en rundel av Pettinice – Sockerpasta Svart och lägg på muffinsen.
5. Spritsa den svartfärgade tryffeln till en toppig häxhatt.

Produkter som används
  • Aromatic Färger
  • Multimix kakbas
  • Pettinice Premium Sugar Paste
  • Tryffel

Relaterade produkter

Aromatic FärgerAromatic Färger
Aromatic Färger

Aromatic Färger

Färger

Liva upp bakningen och skapa vackra bakverk med nio kraftfulla livsmedelsfärger! Alla med naturligt färgämne.

Visa produkt
Multimix kakbasMultimix kakbas
Multimix kakbas

Multimix kakbas

Kakmixer & Koncentrat

Visa produkt
Pettinice Premium Sugar PastePettinice Premium Sugar Paste
Pettinice Premium Sugar Paste

Pettinice Premium Sugar Paste

Sockerpasta

Pettinice är en sockerpasta i premiumklass med god vaniljsmak och finns i över tjugo fina färger.

Visa produkt
Tillbaka till början

Navigering

  • Hem
  • Jobb

Om

  • Våra kunder
  • Verksamhetsmål
  • Kärnvärden
  • Historia
  • Fakta och siffror

Produkter

  • Produkter
  • Recept

Tjänster

  • Kompetenscentrum
  • Forskning och utveckling

Annat

  • Webbplatskarta

Huvudkontor

Box 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige

  •  +46 (0) 31 755 3500
  • info@bakelssweden.se

© 2021 Bakels Sweden

Bakels Sweden

Webbplats av Impact Media® Impact Media

Bakels Sweden

  • NavigeringMenu
  • Produkter
    • TillbakaMenu
    • Produkter
    • Aromer & Färger
      • TillbakaMenu
      • Aromer & Färger
      • Aromer
      • Färger
      • Malt & Vört
      • Saffran
    • Bröd & Vetebröd
      • TillbakaMenu
      • Bröd & Vetebröd
      • Brödbaser & Koncentrat
      • Brödförbättrare
      • Fröer, dekoration & topping
      • Jäst
      • Malt & vört
      • Mjölkpulver & Äggersättare
      • Surdeg FERMDOR®
      • Vetebrödsbaser & koncentrat
    • Fett & Margarin
    • Glans & Glaze
      • TillbakaMenu
      • Glans & Glaze
      • Brödglans
      • Glaze & Gelé
    • Industriella ingredienser
    • Konditori
      • TillbakaMenu
      • Konditori
      • Dessertmixer
      • Fyllningar, remonser & krämer
      • Non Temp
      • Smaksättning, glasyr & topping
      • Sockerpasta
      • Tryffelfyllningar
    • Konserveringsmedel
    • Mjuka Kakor & Kakförbättrare
      • TillbakaMenu
      • Mjuka Kakor & Kakförbättrare
      • Alfa-Gel Emulgatorer
      • Bakpulver
      • Emulsioner
      • Kakmixer & Koncentrat
      • Pulverbaserade kakförbättrare
      • Stabilisatorer
    • Skiljeoljor
  • Recept
    • TillbakaMenu
    • Recept
    • Bageri
    • Industri
    • Konditori
  • Om
    • TillbakaMenu
    • Om
    • Kärnvärden
    • Fakta och siffror
    • Historia
    • Jobb
    • Verksamhetsmål
    • Våra kunder
    • Bakels Sweden
  • Tjänster
    • TillbakaMenu
    • Tjänster
    • Kompetenscentrum
    • Bagericentrum
      • TillbakaMenu
      • Bagericentrum
      • Schweiz
      • British Bakels
      • Australien
      • Thailand
      • Ecuador
      • Belgien
      • Mainland China
      • Sweden
    • Forskning och utveckling
  • Nyheter
  • Kontakt
  • Logga in
  • Registrera dig
  • Välj ett land Menu
  • Afrika
    • Tillbaka Menu
    • Sydafrika
  • Asien
    • Tillbaka Menu
    • Filippinerna
    • Hong Kong
    • Indien
    • Kinesiska Fastlandet
    • Malaysia
    • Singapore
  • Europa
    • Tillbaka Menu
    • Belgien
    • Finland
    • Irland
    • Nederländerna
    • Polen
    • Ryska Federationen
    • Schweiz
    • Storbritannien
    • Sverige
  • Oceanien
    • Tillbaka Menu
    • Australien
    • Fiji
    • Nya Zeeland
    • Nya Zeeland - ätbara oljor
  • Sydamerika
    • Tillbaka Menu
    • Brasilien
    • Chile
    • Ecuador
    • Peru
  • Visit Bakels Group
  • Filtrera produkter Menu
  • Kategorier
    • Tillbaka Menu
    • Aromer & Färger
      • Tillbaka Menu
      • Aromer & Färger
      • Saffran
      • Aromer
      • Färger
      • Malt & Vört
    • Bröd & Vetebröd
      • Tillbaka Menu
      • Bröd & Vetebröd
      • Brödförbättrare
      • Brödbaser & Koncentrat
      • Vetebrödsbaser & koncentrat
      • Skållningar, Fibrer & Spannmålsprodukter
      • Malt & vört
      • Fröer, dekoration & topping
      • Jäst
      • Surdeg FERMDOR®
      • Mjölkpulver & Äggersättare
    • Fett & Margarin
    • Glans & Glaze
      • Tillbaka Menu
      • Glans & Glaze
      • Glaze & Gelé
      • Brödglans
    • Industriella ingredienser
    • Konditori
      • Tillbaka Menu
      • Konditori
      • Non Temp
      • Fyllningar, remonser & krämer
      • Tryffelfyllningar
      • Dessertmixer
      • Smaksättning, glasyr & topping
      • Sockerpasta
    • Konserveringsmedel
    • Mjuka Kakor & Kakförbättrare
      • Tillbaka Menu
      • Mjuka Kakor & Kakförbättrare
      • Alfa-Gel Emulgatorer
      • Kakmixer & Koncentrat
      • Stabilisatorer
      • Bakpulver
      • Pulverbaserade kakförbättrare
      • Emulsioner
    • Skiljeoljor
  • Färdig produkt
    • Tillbaka Menu
    • Arraksbollar
    • Artisan Premium Bread
    • Baguette
    • Bakverk
    • Berliner
    • Brioche
    • Bröd
    • Brownie
    • Bullar
    • Cheesecake
    • Ciabatta
    • Cookies
    • Croissant
    • Cupcake
    • Dessert
    • Doughnut
    • Eclairs
    • Fiberrikt
    • Fikabröd
    • Focaccia
    • Formbröd
    • Fralla
    • Fristående bröd
    • Frukostbröd
    • Fryst deg
    • Fyllningar
    • Glass
    • Grovt bröd
    • Hamburgerbröd & korvbröd
    • Kaffebröd
    • Kex
    • Knäckebröd
    • Kondisbitar
    • Konfektyr
    • Krämer
    • Kyld deg
    • Ljust bröd
    • Madeirakaka
    • Mandelmassa
    • Matbröd
    • Mjuka kakor
    • Muffins
    • No bake
    • Petit Choux
    • Pizza
    • Profiteroles
    • Punchrullar
    • Rågbröd
    • Rulltårta
    • Sammanskuvade bröd
    • Semlor
    • Skorpor
    • Snackskakor
    • Sockerkaka
    • Sockerkaka / Anslag / Tårtbotten
    • Stenugnsbakat bröd
    • Tårta
    • Wienerbröd
  • Varumärken
    • Tillbaka Menu
    • Aromatic
    • Bakels
    • Fermdor
    • Pettinice
    • Saffran Gold
    • TTT
  • Ingrediensfunktioner
    • Tillbaka Menu
    • E-nummerfritt
    • Ekologiskt
    • Glutenfri
    • Halal
    • Kosher
    • Natural flavour
    • Naturligt
    • Palmfri
    • Utan tillsatt socker
    • Vegan
  • Filterrecept Menu
  • Kategorier
    • Tillbaka Menu
    • Bageri
    • Industri
    • Konditori
  • Produkt
    • Tillbaka Menu
    • Actiwhite
    • Aromatic Aromer
    • Aromatic bakpulver
    • Aromatic Färger
    • Bagerimargarin
    • Bakels Brilliantkräm
    • Bakmalt Ljus Special
    • Bakmalt mörk special
    • Bästa-bas
    • Berlinermix
    • Cheesecake
    • Chia- och Havrebas
    • Chiabas
    • Colco
    • Dark Levain
    • Dark Truffle
    • Diamond Glaze
    • Digestive Bisquit Crumb
    • Dorothy
    • Fond Royale
    • Fond Suisse
    • Frödekor
    • GL 16 Neutral
    • Glossy
    • Gourmetbas
    • Joggabröd
    • Karité Guld
    • Långsamofin
    • Lecimax matbröd
    • Lecisoft NG
    • Lecisoft-fri
    • Les Fruits Fruktfyllningar 70%
    • Majsbas
    • Millionaires caramel
    • Muffin & Cake
    • Multibas
    • Multimix kakbas
    • No Bake
    • Non Temp Blond
    • Non Temp Ljus
    • Non Temp Mörk
    • Non Temp Vit
    • Ovalett Special
    • Pane Maggia Bianco
    • Pettinice Premium Sugar Paste
    • Potatisgrova
    • Premium Oat Bread
    • Remonser och fyllningar
    • Rollex för vetebröd
    • Saffransextrakt Duo
    • Saphire Glaze
    • Semlefyllning
    • Sweet Dough Concentrate
    • Tomatbröd
    • Torrjäst
    • Tosca
    • Vegan Multimix Complete
    • White Fudgice
  • Applikationer
    • Tillbaka Menu
    • Baguette
    • Brioche
    • Bröd
    • Brownie
    • Cheesecake
    • Cookies
    • Croissant
    • Crusty bread
    • Crusty Roll
    • Cupcake
    • Dessert
    • Doughnut
    • Flatbread
    • Formbröd
    • Frallor
    • Fruit tarte
    • Fullkorn
    • Gateaux
    • Glass
    • Glutenfritt
    • Hamburgerbröd
    • Hot cross bun
    • Kall deg
    • Kex
    • Kondis
    • Madeleines
    • Muffins
    • Multiseed
    • No bake
    • Panettone
    • Pannkakor
    • Petit Choux
    • Rågbröd
    • Rulltårta
    • Sausage Roll
    • Savoury food
    • Scones
    • Scotch roll
    • Småkaka
    • Sockerkaka
    • Sockerkaka / Anslag / Tårtbotten
    • Soft Cake
    • Specialbröd
    • Stollen
    • Surdegsbröd
    • Tårta
    • Toastbröd
    • Toastbröd
    • Vaniljkräm
    • Vetebröd
    • Wienerbröd
  • Tillfälle
    • Tillbaka Menu
    • Glutenfritt
    • Halloween
    • Jul
    • Påsk
    • Sommar
    • Veganskt
    • Vinter
  • Filter News Menu
  • Kategorier
    • Tillbaka Menu
    • Bakels Sweden
      • Tillbaka Menu
      • Bakels Sweden
      • Bli vår kollega!
    • Bakels Trend Alert
    • Bakels Worldwide Review tidning
    • Event och mässor
    • Övrigt
    • Produktnyheter
    • Receptsamlingar
    • Trender & insikter
  • Archives
    • Tillbaka Menu
    • februari 2021
    • december 2020
    • november 2020
    • september 2020
    • juni 2020
    • maj 2020
    • mars 2020
    • februari 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • september 2019
    • mars 2019
    • februari 2019
    • januari 2019
  • Tags
    • Tillbaka Menu
    • Artisan Premium Bread
    • baka
    • baka veganskt
    • Bakels Sweden
    • Bakels trend alert
    • bakelsworldwide
    • bakelsworldwidereview
    • bakning
    • covid19
    • Dark Levain
    • donuts
    • doughnuts
    • fruktfyllningar
    • fyllningar
    • inspiration
    • kakbas
    • kakmix
    • mjuka kakor
    • muffins
    • muffinsmix
    • non temp
    • pajer
    • pettinice
    • produktlansering
    • produktlanseringar
    • produktnyhet
    • produktnyheter
    • recept
    • receptinispiration
    • receptserie
    • recipe inspiration
    • recipes
    • sugar paste
    • trend alert
    • trender
    • trends
    • vegan
    • veganism
    • vegansk kakmix
    • veganskt
  • Filtrera Insikter Menu
  • Kategorier
    • Tillbaka Menu
    • Bakels Trend Alert
    • Market Trends
    • Recipes
  • Archives
    • Tillbaka Menu
    • March 2021
  • Tags
    • Tillbaka Menu
    • Doughnuts
    • Inspiration
    • market trends
    • products
    • Recipes
    • Trend Alert
    • whole grain

Bakels världen över

  • Afrika

    • Sydafrika
  • Asien

    • Filippinerna
    • Hong Kong
    • Indien
    • Kinesiska Fastlandet
    • Malaysia
    • Singapore
  • Europa

    • Belgien
    • Finland
    • Irland
    • Nederländerna
    • Polen
    • Ryska Federationen
    • Schweiz
    • Storbritannien
    • Sverige
  • Oceanien

    • Australien
    • Fiji
    • Nya Zeeland
    • Nya Zeeland - ätbara oljor
  • Sydamerika

    • Brasilien
    • Chile
    • Ecuador
    • Peru
Besök Bakels Group
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • Nyhetsbrev