Grupp 1
Ingrediens
KG
%
Rester från mjuka kakor av något slag (kan vara Bakels Vanilla Muffin Mix, Bakels Choco Muffin Mix etc.).
1.000
62.50
Margarin
0.150
9.40
0.350
21.90
0.050
3.10
Kakaopulver
0.050
3.10
Total vikt: 1.600
Grupp Dekoration
Ingrediens
KG
%
Marsipan
-
-
-
-
Total vikt: 0.000
  1. Blanda alla ingredienser med en vinge tills degen är slät och fin.
  2. Kavla ut en bit på 500 g.
  3. Kavla ut marsipanen tunt.
  4. Rulla in degen runt marsipanen tills den är helt täckt.
  5. Skär i små bitar och doppa med Chockex på båda sidor.
Grupp 1
Ingrediens
KG
%
Rester från mjuka kakor av något slag (kan vara Bakels Vanilla Muffin Mix, Bakels Choco Muffin Mix etc.).
1.000
62.50
Margarin
0.150
9.40
0.350
21.90
0.050
3.10
Kakaopulver
0.050
3.10
Total vikt: 1.600
Grupp Dekoration
Ingrediens
KG
%
-
-
Kokosflingor
-
-
Total vikt: 0.000
  1. Blanda alla ingredienser med en vinge tills degen är slät och fin.
  2. Rulla ut 60 grams bollar i smält Mörk Chockex och rulla dem i kokosflingor.
Grupp 1
Ingrediens
KG
%
Rester från mjuka kakor av något slag (kan vara Bakels Vanilla Muffin Mix, Bakels Choco Muffin Mix etc.).
1.000
62.50
Margarin
0.150
9.40
0.350
21.90
0.050
3.10
Kakaopulver
0.050
3.10
Total vikt: 1.600
Grupp Dekoration
Ingrediens
KG
%
Bakels Chockex Non Temp Premium Ruby
-
-
Kokosflingor
-
-
Total vikt: 0.000
  1. Blanda alla ingredienser med en vinge tills degen är slät och fin.
  2. Rulla ut 60 grams bollar i smält Ruby Chockex och rulla dem i kokosflingor.
Kategori

Kategori

Konditori

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Foodwaste, Svinn

Färdig produkt

Färdig produkt

Cookies, Kondis