Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar med inspiration, kunskap och de senaste trenderna inom bageribranschen.
Grupp 1
Ingrediens
KG
Bagerivetemjöl
1.300
Vatten
1.000
Bakels Pane Maggia Bianco
0.250
Olivolja
0.075
Färsk jäst
0.040
Salt
0.035
Total vikt: 2.700

Blanda ingredienserna till en elastisk deg.
6 min på låg växel, 6-8 min på hög växel.
Dela upp i 2,5 kg bitar och låt vila en timme i oljad plastback. Kavla ut till 7 mm tjocklek och lägg i en smord anslagskapsel (45 x 60 x 4 cm). Jäs i jässkåp. Ta ut efter ca 40 min och tryck ner oliver, delade körsbärstomater och fetaost.
Pensla med olivolja och strö över färsk ruccola.
Ånga 3 sek. Ingångstemp 230 °C. Baktemp 180 °C.

Kategori

Kategori

Bageri