Observera att vi har stängt Långfredag 29/3 och Annandag Påsk 1/4. Vi önskar en trevlig påsk!
Grupp 1
Ingrediens
KG
%
Vatten
0.240
8.59
Ägg
0.850
30.41
0.065
2.33
Socker
0.700
25.04
Vetemjöl
0.770
27.55
Vetestärkelse
0.080
2.86
0.025
0.89
Salt
0.010
0.36
Skummjölkpulver
0.025
0.89
Vegetabilisk olja
0.030
1.07
Total vikt: 2.795

Blandningstid på hög hastighet: 2-3 minuter
Bakningstemperatur: 190°C
Baktid: 28-30 minuter

Grupp 1
Ingrediens
KG
Ägg
0.500
Vatten
0.150
Olja
0.050
Socker
0.350
0.160
Vetemjöl
0.350
Total vikt: 1.560
  1. Blanda alla ingredienser med en visp i 1 minut på lägsta hastighet.
  2. Skrapa ner kanterna och öka hastigheten till 3:e växeln. Blanda i 5 minuter. Fyll en form.
  3. Grädda i 160 grader i ca 45-50 min i däckugn.
Grupp 1
Ingrediens
KG
%
Vetemjöl
0.380
26.90
Vetestärkelse
0.060
4.30
Aromatic bakpulver
0.015
1.10
Socker
0.380
26.90
Olja
0.050
3.54
Ägg
0.360
26.90
Vatten
0.150
10.63
Aromatic Jilk 60
0.016
1.13
Total vikt: 1.411
  1. Blanda alla ingredienser med en visp i 1 minut på lägsta hastighet.
  2. Skrapa ner kanten och öka hastigheten till växel 3. Mixa i 5 minuter. Fyll en form.
  3. Grädda i 170 grader i ca 45-50 min i däckugn.
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Rumstemperatur

Kategori

Kategori

Industri, Konditori